Kérdése van? Hívjon minket! +36306881085

Lunczer Pálinkafőzde

A Lunczer pálinkaházról

és pálinkáiról

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Minden termékünk a pálinkatörvény szerint készül, nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, ízfokozót és természetesen nem használunk cukrot sem a kihozatal növelése érdekében. Az ágyas pálinkák esetében tartósítószer nélküli, kemencés aszalványokat használunk, melyek több hónapon keresztül adják hozzá esszenciájukat a pálinkához.

Az alkoholfok kérdését legalább annyira fontosnak tartjuk, mint az ízek és az illatok harmóniáját, mert mindezek összefüggnek egymással. Nálunk gyümölcsfajtánként változik a beállítás, annak függvényében, hogy az adott termék milyen erősségű alkoholtartalom mellett mutatja a leggyümölcsösebb, legharmonikusabb arcát. Csak így tudjuk büszkén és elégedetten kiadni kezünkből pálinkáinkat, mert hisszük, hogy csak odafigyeléssel, megfelelő tudással és alázattal lehet kiemelkedően jót készíteni! Kedves egészségükre!

Lunczer Attila
ügyvezető, pálinkamester